MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit Hasan Öztürk İlkokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz..."

Mustafa Kemal Atatürk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  okulumuzda tüm öğretmen,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla kutlandı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) iş birliğinde yürütülen ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvası 16 Nisan 2024 tarihinde düzenlenerek dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Okulumuz 3/A sınıf  öğrencilerinden Umut ZELYURT  QBİTZ kategorisinde İlçe birincisi ve il ikincisi,

Okulumuz 4/C sınıf  öğrencilerinden Elif Ada TAŞKIN  PENTEGO kategorisinde İlçe üçüncüsü ,

Okulumuz 4/D sınıf  öğrencilerinden Hüseyin Alp TEMELLİ  EQUİLİBRİO  kategorisinde İlçe üçüncüsü,

Okulumuz 4/C sınıf  öğrencilerinden Ayşe Esila GÜNERİ   KÜRE  kategorisinde İlçe ikincisi , olmuş olup kendilerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Nis

Yeşilyurt KIZILAY şubesince okulumuza gönderilen hediyeler; Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih ERDİM ve Kızılay yetkilileri ile beraber öğrencilerimize dağıtıldı.

Nis

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih ERDİM okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerimizin etkinlik bazlı öğrenmelerini ortaya çıkaracak projeler üzerine fikir alış - verişinde bulundular.

Nis

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilyurt KIZILAY Şubesinin  beraber yürüttüğü  " GAZZE için Bu İftar Senden Olsun"  kampanyasına okulumuz 14695 TL ile katılmıştır

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İlkokul öğrencilerine  yönelik "100. Yılda İlkokullara Neşe Getiriyoruz" projesi doğrultusunda kardeş okulumuz İbni Haldun Anadolu Lisesi

15 Mart  Cuma günü ,İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma  etkinlikleri kapsamında okulumuz da müzik etkinliği düzenledi. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda, İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 12/03/2024 tarihinde program düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan İstiklal Marşı'nın güzel okunması yarışmasında ,3A sınıfı öğrencimiz Ali Edip Ölmez İlçe 4.sü olmuştur.Başarısından dolayı okul Müdürü Erhan ÇOLAK öğrencimizi ödüllendirmiştir.

Mrt

1-7 Mart Deprem etkinlikleri kapsamında 07/03/2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Malatya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Okulda Sağlıklı Besleniyorum" Programı kapsamında 4 Mart  Dünya Obezite Günü nedeniyle okulumuzda obezite farkındalığı, yeterli ve dengeli beslenme, besin grupları, vitamin ve mineraller konusunda diyetisyenler tarafından okulumuz 1. sınıf öğrencilerine eğitim verildi.

Mrt

Malatya Yeşilyurt sağlık müdürlüğünde görevli Psigolog tarafından teknoloji bağımlılığı konusunda velilerimize sunum yapılmış, doktor hanım tarafından da kanserde erken teşhiş ve tedavinin önemi konusunda broşürler dağıtılmış olup katkılarından dolayı okulumuz adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Trafik Güvenliği ve Kuralları Konulu seminer verildi. Seminerde görev alan Emniyet personelimize okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası olarak da bilinen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda da hazırlanan programla kutlandı.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğü  iş sağlığı güvenliği Bürosu  Okulum Temiz projesi kapsamında okulumuzda denetimlerde bulundu.